Αντικαταβολή
Πληρώστε κατά την παράδοση της παραγγελίας σας!

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με πληρωμή στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας κατά τη στιγμή της παραλαβής.

ΠΡΟΣΟΧΗ σε παραγγελίες 350€ και άνω δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής! Απαιτείται εξόφληση μέσω Τραπέζης - VISA - PayPal ή προκαταβολή του μισού ποσού για να προχωρήσει η παραγγελία. 

 

Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα
Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες

Στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Payment χρησιμοποιώντας κάρτες (Visa, MasterCard, American Express, and Discover)

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας συνδέεστε απ’ ευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Viva Wallet δίνοντας εσείς ο ίδιος εντολή για χρέωση της κάρτας σας χωρίς να κοινοποιείται τα στοιχεία σας στο Eshop μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ στην περίπτωση εξόφλησης με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα η παραλαβή του δέματος πρέπει να γίνει απο το ίδιο πρόσωπο που πραγματοποίησε την παραγγελία ή αλλιώς πρέπει να οριστεί όνομα παραλήπτη μαζι με ΑΔΤ μέσα στην παραγγελία ώστε να αποφευχθεί παραλαβή του προϊόντος απο μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

 

Paypal
Είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος πληρωμής στους χρήστες του Luxotis

Το PayPal σας επιτρέπει να κάνετε γρήγορα και εύκολα πληρωμές με πιστωτική η χρεωστική κάρτα όπως Visa, MasterCard, American Express, and Discover.

Για την πληρωμή ΔΕΝ είναι απαραίτητο να διαθέτετε λογαριασμό στο PayPal, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία της πιστωτική σας κάρτας (VISA, Master Card, American Express).

ΠΡΟΣΟΧΗ στην περίπτωση εξόφλησης με PayPal η παραλαβή του δέματος πρέπει να γίνει απο το ίδιο πρόσωπο που πραγματοποίησε την παραγγελία ή αλλιώς πρέπει να οριστεί όνομα παραλήπτη μαζι με ΑΔΤ μέσα στην παραγγελία ώστε να αποφευχθεί παραλαβή του προϊόντος απο μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

 

Τραπεζική Κατάθεση
Οι Τράπεζες που συνεργαζόμαστε

PIRAEUS BANK S.A
IBAN: GR55 0172 1020 0051 0208 2730 287
Δικαιούχος: A2G GROUP I.K.E.

Μην ξεχάσετε να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο sales@a2gpc.com

Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής ενεργοποιείται την παραγγελία σας.

Για οποιαδήποτε απορία καλέστε στο 210.220.9293 η στείλτε email στο sales@a2gpc.com

ΠΡΟΣΟΧΗ στην περίπτωση εξόφλησης με Τραπεζική κατάθεση η παραλαβή του δέματος πρέπει να γίνει απο το ίδιο πρόσωπο που πραγματοποίησε την παραγγελία ή αλλιώς πρέπει να οριστεί όνομα παραλήπτη μαζι με ΑΔΤ μέσα στην παραγγελία ώστε να αποφευχθεί παραλαβή του προϊόντος απο μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.